Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: bilety lotnicze kathmandu-namcze bazaar |
autor komentarza: Wyatt |
data dodania: 2013-05-26 15:35:34 |
treść: Jest tam lotnisko, zaraz przy hoteliku, wiem bo szedłem nawet po jego pasie startowym :) Mało kto tam lata, niestety nie powiem ile kosztuje bilet bo mnie to nie interesowało. Ale potwierdzam, że lotnisko jest. Co do przewodnika na lotnisku to są właśnie wkurzające niestety sytuacje jak to "turyści" mają takiego i ten "załatwia" im wszystko poza kolejką a zwykli ludzie jadący pochodzić po górach muszą na to patrzeć. O dziwo tacy "turyści" często rżną głupa, że tego nie widzą. Nie mówię, że zawsze tak jest ale niestety często. Dlatego dla zasady odradzam ludziom normalnym i ambitnym przewodników. TO tak jak jechać bryczką do Morskiego Oka... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.