Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: co wybrać ? tanzania |
autor komentarza: bynio |
data dodania: 2013-06-04 10:01:39 |
treść: Mwanza nie znam. W Moshi byłem parę razy i jest spokój. Dar Es Salaam to duże miasto i raczej niebezpieczne, jak większość dużych miast portowych. Zanzibar można zobaczyć, ale dla mnie lekko nudny, zależy co kto lubi. Przejazd na Zanzibar też nie jest tani, około 30 USD w jedną stronę, hotele od 40 USD w górę. Podczas pobytu w Moshi byłem w hoteliku, w którym mieszkały dziewczyny z Niemiec, Szwajcarii i Austrii. Były właśnie na wolontariacie. Hotelik nieźle utrzymany, tani, poza miastem z dowozem shuttle busem, taxi też nie było drogie. Moshi to spokojne, bezpieczne małe miasteczko, ale o rozrywki raczej trudno. Możesz spróbować sobie zorganizować stamtąd safari, ale nie jest to tania impreza, około 130 USD za dzień, ale może miejscowi Ci pomogą załatwić taniej. Pozdrawiam Zbyszek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.