Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zarobki - turystyka (hotel, przewodnik) m.in. w Kolumbii |
autor komentarza: xpabloxx1 |
data dodania: 2013-06-11 14:02:00 |
treść: Witam, poszukuję aktualnych lub mniej aktualnych informacji na temat zarobków w turystyce, np. w hotelu w miejscach turystyczncyh (szczególni tych położoncyh nad wodą). Proszę pisać nie tylko o miejscach w Kolumbii ale także inncy krajach Am. Płd. i Śr. Wiem, że na Jukatanie/Quintana Roo zarobki są rzędu 8 000 pesos. Ze sprawdzoncyh informacji tylko to wiem. Ciekawi mnie też ile trzeba wydać na wynajęcie/kupno mieszkania w tych miejscach. Oczywiście, mieszkaniach w raczej bezzpieczniejszych miejscach. Np Meksyk 3 mil pesos. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam, Pablo |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.