Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pobyt kurs-nauka angielskiego |
autor komentarza: mrcanberra |
data dodania: 2013-06-21 00:47:04 |
treść: Temat jest ciekawy i dla wielu na pewno może być interesujący i nie jedna jeszcze osoba się tutaj przewinie, a w necie za wiele nie ma o szkołach angielskiego w Azji (relacje rodaków). Ja kiedyś podesłałem do szkoły w Bangkoku na główny mail ze strony thaiwalen.com zapytanie, ale nie wiem czy aby zagadać z tym całym dyrektorem Polakiem to do niego trzeba prywatnymi kanałami, bo jak na razie nic nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Rozmawiałem natomiast z paroma dziewczynami z Filipin (jedna nauczycielka angielskiego) i w sumie Filipiny w pewnym sensie to jeszcze lepsza opcja. Może być taniej, ale z uwagi, ze angielski to tam drugi język i większość ludzi się nim posługuje łatwiej byłoby szlifować tam właśnie ten język niż w Tajlandii. To taka opcja, co wybrać Australię, Tajlandię czy Filipiny. Australia wiadomo, ale Azja też może być dobrym miejscem do nauki angielskiego jak się dobrze to rozplanuje. Bo w PL można się go nauczyć, ale gdzieś dobrze byłoby go opanować dlatego też ludzie jeżdżą po różnych kursach po świecie łącząc przyjemne z pożytecznym ;-) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.