Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Główny Szlak Sudecki |
autor komentarza: oletom1 |
data dodania: 2013-07-01 15:06:34 |
treść: Siemka, dwa tygodnie to wariant mocno optymistyczny, no, chyba, że planujesz go przejść w starej wersji: od Paczkowa, a nie od Prudnika. Ja mam ją już za sobą, aczkolwiek było to ładnych parę lat temu. Co do namiotu - to ile nie jesteś nastawiona na minimalizacje wydatków - to szkoda pleców. Praktycznie wszędzie dostaniesz noclegi; drobny problem może być w Lądku Zdr. (kwatery prywatne, które niezbyt chętnie przyjmują turystę na jedną noc i do tanich w tej miejscowości nie należą). W Nowej Rudzie (tam jest dziura w obiektach PTTK) nocowałem w schronisku młodzieżowym w Słupcu. Reszta trasy jeśli chodzi o noclegi bezproblemowa. Pozdrawiam ciepło, trzymam kciuki i życzę powodzonka. :)) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.