Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: BILETY X-XI |
autor komentarza: adikakaadi |
data dodania: 2013-07-03 14:09:27 |
treść: Ja poszukiwania biletów na okres marzec 2013 rozpocząłem od połowy stycznia 2013...znalazłem okazję za 1100 PLN ale nie wierzyłem że to realna cena i nie kupiłem, po kilku dniach znalazłem na forum fly4free info że jednak cena była realna ;] w ostateczności zapłaciłem 2200 PLN gdzie 2 dni później ceny spadły do 1500 PLN ;] z doświadczenia radziłbym czekać cierpliwie i obserwować stronę www.fly4free.pl tam są wszystkie newsy na temat promocji biletów lotniczych. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.