Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: buty trekkingowe? |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2013-07-10 14:08:03 |
treść: Nie wiem na jaką porę roku są Ci potrzebne buty, ale takie w których cholewka jest wykonana w całości ze skóry polecałabym jedynie na trekking jesienno-zimowy. Sama mam takie i choć jestem z nich zadowolona, to w lecie strasznie je wyklinam (są po prostu ciężkie i mało przewiewne). Zgadzam się z przedmówcą, że lepiej nie kupować butów przez internet. Dobrze też, żeby były o 0,5-1 rozmiar większe - w trakcie całodniowego chodzenia nogi puchną, poza tym nie będzie problemu żeby w chłodniejsze dni założyć grubsze skarpety. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.