Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Bali-Gili-czy warto jechać na gili???
autor komentarza: arnie
data dodania: 2013-07-16 08:57:22
treść:
Hej
jak mam 19 dni tylko to wolę jechać prosto do hotelu i mieć więcej czasu na zwiedzanie,przekonałem się też,że ceny rezerwowane przez net czasem są tańsze niż normalnie-jeśli chodzi o jakieś fajne miejsca.
Słuchajcie mam prośbę:są dwa warianty wycieczek właśnie na bromo:
To jest wariant 1:
DAY 2

You will be picked up from Ngadisari at 03.00 am and from Cemoro Lawang at 03:45 am by Jeep to Pananjakan view point to look the sunrise, after sunrise you’ll leave Pananjakan at 06.00 am by Jeep to Mt. Bromo.
Leave Mt. Bromo at 08.00 am by Jeep back to Cemoro Lawang or Ngadisari to your hotel to take breakfast, breaks, as well check out the hotel.
i drugi wariant:

You will be picked up from Ngadisari with a mini bus at 03.00 am and went to Cemoro Lawang to join our other guests and walked together to the Mt. Bromo started 03:45
You can see the sunrise and walk around Mt. Bromo until 08.00
Leave Mt. Bromo at 08.00 am and returned to the hotel in Cemoro Lawang by your self or if your hotel in Ngadisari, you will be pick up by mini bus to your hotel for breakfast, breaks, as well check out the hotel
From Cemoro Lawang you will be picked up at 09.00 am and if you are in Ngadisari you will be picked up at 09.15 am by a mini bus to go to the Sempol Village is about 7 hours on the road and stay 1 night.

W jednym jest walk around the bromo w następnym walk around the bromo-który jest lepszy?chciałbym chyba punkt widokowy bardziej ale nie wiem:/
Pytanie też do tych co byli na tej wycieczce.na Ijen idzie ktoś z nami czy wyrzucają nas i mamy sami sobie iść a kierowca czeka?
Pozdr

tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl