Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: plan podróży |
autor komentarza: MichałM |
data dodania: 2013-08-26 14:32:35 |
treść: Witam mam pytania odnośnie planu podróży po Tajlandii na przełomie października i listopada. Wstępnie chcę przemieścić się z Bangkoku do Chiang Mai, następnie polecieć na Phuket skąd po kilku dniach popłynąć na ko phi phi i Krabi. Pytanie czy zamiast do chiang mai na początku nie warto polecieć na końcu pobytu do sąsiedniej Malezji na zobaczenie stolicy i czy zamiast okolicy Phuket nie wybrać się na Ko Samui? Czy ktoś był w tym okresie w tych miejscach? Chodzi mi o to czy, któreś z tych miejsc sobie odpuścić ze względu na pogodę? Pobyt mam zabukowany od 22 października do 11 listopada więc czasu powinno starczyć tylko pytanie jest takie, którą z tych opcji wybrać? Ewentualnie jakieś inne sugestie? Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.