Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: budzet dzienny |
autor komentarza: sid_wroc |
data dodania: 2013-08-27 23:29:43 |
treść: W sezonie pokój 2 osobowy to wydatek rzędu 200 DH. Czyli 80 zł. Czasem za 100 DH można coś znaleźć ale np pluskwy i nie najczyściej. Generalnie w sezonie oni dyktują ceny bo ciężko z noclegami i jak nie Ty to za Tobą czeka dziesięciu. A ja byłam w sezonie i widziałam, że poza sezonem by wyszło mnie znaaacznie taniej. Poza sezonem na pewno Ty możesz porządzić, bo jak nie ten hotel to inne czekają;) Jedzenie. Śniadanie można zjeść za 2 zł. Ale nie codziennie, bo można by zdechąć. Urozmaicenie to koszt taki jak obiad. Obiad 30-35 DH- ok 14 zł, bez picia wszystkie ceny Herbata miętowa od 4 do 10 DH. czyli 1,6 zł- 4 zł. Woda 1,5l to 6D- 2,4 zł. Największe koszty to taksówkarze. Nie chcą włączać taksometru i są w zmowie cenowej. Śpiewają ceny wyższe niż w Polsce i żaden się nie chce ruszyć za mniej! Pozostają nogi, co z plecakiem bywa trudne. Albo jak znajdziesz autobusy miejskie 3-5 DH bilet. Między miastami polecam CTM. Trasy i ceny biletów na ctm.ma |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.