Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wycieczki z wyspy Phuket |
autor komentarza: hitchike |
data dodania: 2013-09-01 16:24:52 |
treść: Ja organizowałem wszystko sam na własną rękę, ale mieszkałem w Phuket Town, a po wyspie jeździłem skuterem. Po przylocie tylko raz skorzystałem z taksówki. Co do kosztów w Phuket Town pokazywali mi wycieczki od 1200 bht do 2000 bht ale odjazd był z Phuket Town wiec przypuszczam że z bardziej odległych miejsc będą chcieli skasować więcej. Na wyspie Phuket nie daj się nabrać na Zoo bo nie jest warte nawet 1/5 tej ceny. Promy na Phi Phi odpływają z Phuket Town. Co do biletów do Bangkoku istnieje opcja całonocnym autobusem około 1000 bht pierwsza klasa lub samolotem ja proponuję Air Asia koszt w promocji to około 1400 bht jedna strona. Proponuję wykupić wcześniej bilety to będzie taniej. Co do okolic ja zwiedziłem Krabi i Tiger Cave Temple ;) http://www.youtube.com/watch?v=WlGzXfeVPgs |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.