Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: GRUZJA styczeń 2014 |
| autor komentarza: kay |
| data dodania: 2013-10-31 13:58:45 |
| treść: Dojazd z lotniska do Kutaisi to cena 10 gel- tak było w sierpniu Marszrutki stoją pod wejściem i kierowca sam Cię znajdzie, możesz wysiąść pod MC Donaldem lub na placu centralnym- to rozwiązanie polecam. Jeśli chodzi o nocleg to poszukaj nazwy Hostel Kutaisi u Kote- to Gruzin ale mażone Polkę i zna polski, niemiecki, rosyjski wiec się dogadacie. Mam Jego nr telefonu ale to mogę podesłać jak wrócę z Maroka po 18 listopada. Samo Kutaisi to jeden dzień zwiedzania, ale jest tam jeszcze jaskinia Prometeusza, plus dwa monastyry- polecam Gelati. Potem przez Gori jedź do Mcchety i Tbilisi- tam 3 dni murowane. Potem Akalciche i Dawid Gareja jak starczy Ci czasu i pogoda pozwoli, o górach możesz zapomnieć. Chyba że masz sprzęt ale masz mało czasu. W Tbilisi noclegów jest pełno a wszystko zależy od tego ile chcesz wydać. Ja spałem za 10gel za noc i było fajnie bo towarzystwo międzynarodowe wkoło. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.