Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Brazyli w 3 tygodnie |
autor komentarza: Mac____ |
data dodania: 2013-11-03 15:54:57 |
treść: Cześć. Ja byłem w Brazylii też na 3 tygodnie na przełomie maja i czerwca. Moja trasa to Sao Paulo - Curitiba - Wododspady Iguazu - zapora Itaipu w Paragwaju, Rio de Janeiro, Brasillia, Abadiańia, Manaus, dżungla amazonii, Rio Branco, potem Peru: Puerto Maldonado - Cuzco - Machu Picchu - Lima. To wszystko udało mi się zwiedzić w 3 tygodnie, ale miałem sporo przelotów krajowych w Brazylii. Średnio każdy przelot kosztował mnie jakieś 50 EUR, wyjątkiem był przelot do Manaus i z Manaus do Rio Branco - oba przeloty miałem na 1 bilecie i zapłaciłem za nie łącznie ok. 200 EUR. Myślę, że musisz skorzystać z lotów krajowych jeśli chcesz jak najwięcej zobaczyć. Loty najlepiej jak zarezerwujesz sobie na 2-3 miesiące wcześniej przez internet. Jeśli będziesz potrzebował pomocy, pisz śmiało. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.