Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: EGZOTYKA!!! BARDZO TANIO!!! |
autor komentarza: syrian |
data dodania: 2007-09-02 08:53:06 |
treść: wiesz co. jest tak. miałem gdzieś lecieć. nie obchodziło mnie gdzie, tylko żeby było daleko i egzotycznie. podawał mi wiele krajów. może 15. i głównie były to loty z krakowa bądź katowic, część z warszawy i dlatego nie pamiętam skąd był akurat ten lot, ale na pewno, z któregoś z tych trzech miast :-) jeśli chodzi o linie to była to bodajże luhtfansa ale głowy nie dam sobie uciąc. podawał mi lot do nigerii (ten za 2200 PLN) do lagos z lufthansą albo turkish airlines, tylko że bezpośreni byłby bardzo drogi (tak powiedział) dlatego wybrał opcję z pobytem jeden dzień w stambule (moim ukochanym zagranicznym mieście :-)) i stamtąd następnego dnia lot do lagos w nigerii. pewnie będziesz chciała na własną rękę coś znaleźć, ale wątpię żeby ci się udało. ja cały kraków złaziłem żeby znaleźć coś atrakcyjnego, ale tylko u niego się dostało. on nim pokazywał jakąś umowę, która upoważnia go do zniżek jakich nikt nie ma w polsce. poza tym facet świetnie zna rynek lotniczy jak już pisałem bo to jego pasja. inni robili łaskę, że mi coś wyszukiwali, robili to na odpieprz się, bo widzieli że nie jestem zdecydowany, a ten facet robił to z przyjemnością bo to jest jego pasja. pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.