Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GlobAdmin] ZMIANY w zasadach przyznawania wyróżnień Glob- Rank |
autor komentarza: GlobAdmin |
data dodania: 2013-12-17 15:02:55 |
treść: Mario- mil, widzę że moje argumenty nie przekonały Cię, aby tego typu informacja pozostała jednak na forum serwisu. Proponuję, aby użytkownicy ocenili czy tego typu artykuły/relacje powinny znaleźć się w tym konkretnym dziale Relacje. Czy taka forma jest w porządku? W ostatnim czasie wiele uwag, które nam zgłaszano dotyczyła własnie tego działu, stąd moja reakcja. Być może moja decyzja powinna działać także wstecz. kto wie czy jak czas pozwoli nie zajmę się tym, ale póki co inne tematy uważam za pilniejsze. Tak jak wspomniałam w wiadomości na priv do Ciebie, doceniam takie informacje, cieszę się, gdy użytkownicy chcą się tego typu cennymi wskazówkami, radami dzielić się z innymi, taka jest przecież rola Globtrotera, jednak uważam, że lepiej aby znalazły się w tej konkretnej krótkiej formie na forum (tak też zrobiłeś). Jeśli inni użytkownicy uważają, że dział Relacje powinien zawierać materiały takie jak zamieszczony przez Ciebie, w takiej formie, to zastanowimy się nad zielonym światłem dla takich wiadomości. Czekam więc na opinię innych osób. pozdrawiam GlobAdmin |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.