Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: fałszywa strona ewiza Kambodży |
autor komentarza: serpicco |
data dodania: 2014-01-03 18:37:47 |
treść: >Daj może jakieś namiary, coby inni też uważali .... strona na której się logowałem jest usunięta , ale na stronach angielskojęzycznych roi się od ostrzeżeń wraz z pokazanym wyglądem ,,lewych " stron. W banku uzyskałem tylko informację że pieniądze zostały przelane na konto firmy Asia Travel , nie drążyłem dalej tematu . Nauka kosztuje - frycowe zapłaciłem .Sam w końcu skorzystałem z jednej z polskich firm specjalizujących się w załatwianiu wiz . Nie podaję nazwy żeby nie robić reklamy ale jestem zadowolony.Wylatuję poczatkiem lutego do Siem Reap |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.