Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Birma kwiecień '14 |
autor komentarza: bartek79 |
data dodania: 2014-02-09 11:40:36 |
treść: Plan jest ok,ale chyba szkoda całego dnia na przejazd. Prawie z każdego miejsca jadą autobusy nocne i można spać nie tracąc dnia. Jeśli chodzi o noclegi to jest różnie. Byłem w styczniu i dobrze, że miałem w części zarezerwowane bo było ciężko. W Mandalay spałem w Ad1, 25 $ i jest ok radze zarezerwować bo tych tańszych jest mało i w styczniu były pełne.W Bagan baza noclegowa jest duż i można jechać w ciemno. Inle jechałem bez rezerwacji i do rana szukałem noclegu, wszystko było pełne. Ostatecznie spałem w Remember Inn 25$ w pokoju dla pracowników. To co było wolne to od 35 $ . Rangun miałem zarezerwowane w Mother Land 2, jednak po przyjezdzie pokoju nie było bo przed przyjazdem trzeba potwierdzić mailowo. Nikt tego nie pisał wcześniej, a z netem w Birmie jest słabo. Spałem w Riwer View i bardzo polecam!!!!30 $ za luksus, jest to nowy hotel. Nie ma porównania z Motherland 2. Na plaży byłem w Ngwe Saung, bez rezerwacji noclegi bez problemu, wszystko puste. Myśle, że dużo zależy od pory kiedy się jest w Birmie. Ja jestem zwolennikiem rezerwacji i nie traceniu czasu na poszukiwaniu. Życzę udanej podróży.:))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.