Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: kierowca i przewodnik kluczem udanej wyprawy |
autor komentarza: She |
data dodania: 2014-02-17 18:38:44 |
treść: JA byłam z ekipą 6-osobową w styczniu 2014 , zwiedziliśmy praktycznie każdą część wyspy z tamtejszym przewodnikiem Chamilą. Super, ciepły, sympatyczny gość! Ustalaliśmy trasę przez internet- wziął pod uwagę to czego nie lubimy ( świątynie - mieliśmy jedną) i wziął pod uwagę to co lubimy. Codziennie byliśmy w innym miejscu. Również podczas pobytu było elastycznie, mogliśmy z czegoś zrezygnować lub coś dołożyć. Cenowo jest mega tanio! Chamila wiedział gdzie, co kupić. Codziennie jedliśmy świeże owoce, mieliśmy wspaniałe hotele i jego opiekę:) Mail do niego chamilatours@live.com lub telefon 0094717213484. Mogę z "ręką na sercu" powierzyć zwiedzanie Sri Lanki z tym przewodnikiem!! Jest odpowiedzialny, wie czego oczekują turyści i potrafi się dopasować. Mówi po angielsku:) Jak zwiedzać to tylko z przewodnikiem. Maja duże, klimatyzowane auta i przede wszystkim potrafią poruszać się po Sri Lance co nie jest takie proste. Wiem że niektórzy podróżują środkami transportu lokalnego ale w przypadku dużych grup wygodniej wziąć przewodnika bo żeby samemu przemierzyć Sri LAnkę potrzeba by było więcej czasu.W naszej podróży uczestniczyło 5-letnie dziecko co też braliśmy bardzo pod uwagę. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.