Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ranking tanich linii lotniczych |
autor komentarza: kudik |
data dodania: 2014-02-19 21:50:22 |
treść: Tak, to mój link. Zresztą jest i w stopce mojego profilu, więc nie jest to tajemnicą. Konkurencję ? Rozpędzasz się. To mój prywatny blog, Globtroter to duży serwis.Więc żadna konkurencja, a raczej uzupełnienie. I Globtroter i ja staramy się promować podróże. Nie mam ambicji stać się drugim Globtroterem, natomiast jeśli ktoś pyta - odpowiadam, szczególnie jeśli znam odpowiedź, albo jest ona na moim blogu. Wychodząc z założenia o konkurencji to wpisu o tym, że podoba mi się strona peron4.pl na swoim blogu tez nie powinienem dodawać ?A jeszcze link dodałem. Więc czyn karygodny zrobiłem. Na własnej stronie konkurencję reklamuję ... Dobrych stron o tematyce podróży jest jak na lekarstwo i nie widzę w tym nic złego, że strony wzajemnie się uzupełniają i polecają czy wspierają. Na globie jestem już dość dawno i wiele widziałem. Sporo fajnych ludzi się przewinęło, wielu trolli i krzykaczy. Więc z całym szacunkiem, gdybyś zamiast na "naprawianiu" globtrotera skupił się na dzieleniu swoją, sądząc z profilu, sporą wiedzą to myślę, że byłoby to z pożytkiem dla wszystkich. Więc pokaż gdzie byłeś i co widziałeś, a jeśli mój blog tak Cię irytuję to nie wchodź, nie klikaj, nie czytaj ... Jeśli admini uznają, że jest to niezgodne z regulaminem, szkodliwe dla użytkowników globa czy spamerskie przestanę się odzywać. Póki co z mojej strony uważam, że wyczerpująco odpowiedziałem na Twoje "niepokoje" i na tym poziomie nie zamierzam dalej z Tobą polemizować. Miłej zabawy :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.