Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Praktyczne Uwagi |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2014-02-20 15:36:39 |
treść: nie doradze ci ,bo ja... podrozuje 'inaczej', nie zaliczam miejsc , tylko poswiecam 'im' czas ! 2-3 tygodnie objazdu po kraju to dla mnie abstrakcja /w jednym miejscu jestem tyle/, w okolicach krabi nic pod woda nie ma ciekawego /najblizej similany i koh tao/, poszukaj na forum lub necie , ale z kabi jedz na wschod /pukhet i phi-phi odpusc/ , koniecznie las deszczowy/dzungla/ podrozujac pociagiem i jak w indiach nie byles to india town w kl ! wszystkiego i tak nie zobaczysz , moja rada 'skup sie na czyms' co lubisz , a reszte...pomin !! peace |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.