Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Napiwki |
autor komentarza: [konto usunięte] |
data dodania: 2014-02-20 20:02:55 |
treść: Zaraz wsadzę kij w mrowisko, ale ... drogo - w stosunku do standardu, który oferują. "Na ulicy " wołąją średnio 2000R za twarz i raczej siermiężnie jest , a często też brudno. Ja, ostatnio rezerwowałem wszystkie noclegi (13 miejsc) przez A...a i z perspektywy czasu nie żałuję. Taniej niż na miejscu o 30-40% i żadnych ukrytych opłat. Ceny od 27 do 82$ za 3 osoby ze śniadaniami. Przyzwoity standard tak od 45$, chociaż udało mi się trafić bardzo fajne miejsce za 30$. Wszystko zależy gdzie. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.