Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Wiza na wycieczke z Hong Kongu do Guangzhou
autor komentarza: ilmm
data dodania: 2014-03-04 16:59:36
treść:
Witam wszystkich,

Trafila mi sie okazja zeby odwiedzic Hong Kong na 5 dni. Pomyslalem, ze skoro juz tam bede to odwiedze Guangzhou. Z tego co do tej pory sie dowiedzialem poloczenie pomiedzy tymi miastami jest dosc wygodne - mozna wiec wyjechac pierwszym pociagiem z samego rana, spedzic caly dzien w Guangzhou, i wrocic poznym wieczorem do HK.

Mozje pytanie brzmi czy da sie dostac wize do Chin na granicy (przekraczajac ja w pociagu - T812 z Hung Hom w HK), czy trzeba to zrobic przed wyjazdem w ambasadzie? Jezeli w ambasadzie to musi to byc single entry na 90 dni, nawet jezeli moj pobyt w tym panstwie nie przekroczy 24 godzin?

Przez chwile wydawalo mi sie, ze zalatwie to 5 dniowa wiza do Shenzhen, ale okazuje sie ze ta wiza nie obejmuje Guangzhou - co jest zrozumiale. Bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc.

Pozdrawiam,
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl