Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Bali i południowy Lombok-służę informacjami.
autor komentarza: eljac
data dodania: 2014-03-09 02:24:42
treść:
Jacku,

Ja mam na początek banalne pytanie - która z plaz na Bali polecil bys najbardziej pod katem plazowania i kapieli - tzn która jest najladniejsza pod względem piasku (jak najbielszy :-), wody i otoczenia,? Troche fal w morzu nie zaszkodzi - w przeciwieństwie do wielu osob nie przepadam za morzem plaskim jak stol., a gdyby jeszcze były jakies opcje sportowe (siatkowka plazowa itp.) to już w ogole... :-) Plaza może, ale nie musi być ustronna.
Troche można o tych roznych plazach poczytać w internecie, ale jakos te opisy sa raczej krotkie i jak dotad nie pomogly mi wyrobić sobie zdania.

Oczywiście nie sama plaza człowiek zyje, ale do mojego wyjazdu jeszcze trochę czasu wiec na szczegoly dotyczące zwiedzania tez przyjdzie czas.

Bali to ostatni etap naszej planowanej podrozy po Azji, która zaczniemy w Bangkoku (3 dni) pociągniemy do Kambodzy (6 dni, w tym Angkor Wat) i zakonczymi na Bali wlasnie (11 dni), skad wrócimy (przez Bangkok) do Polski. Wylot z PL 20 maja (po drodze Doha), na Bali zjawimy się 31 maja

Z góry dzięki za Twoje wskazówki.
Chetnie przejde na priv (eljac@go2.pl)

Pozdr
Jacek (Twój imiennik)
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl