Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bali i południowy Lombok-służę informacjami. |
autor komentarza: jamaj |
data dodania: 2014-03-09 12:24:38 |
treść: zapomniałem dodać że na Bali powinno wam wystarczyć jakieś 2-3dni wziąć kierowcę i objechać co fajniejsze i uciekać jak naj dalej, jak byście się zdecydowali na Gili to weźcie z sobą butelkę whiskey jak nie chcecie płacić 30$ za butelkę na Gili dodam tylko że właśnie tego się spodziewałem po Bali ale za namową któregoś z forumowiczów dałem się namówić na pozostanie na Bali 3 dni i potem żałowałem nie wiem jakie macie oczekiwania co do Bali jak dla mnie to straszna komercja pod wypchane portfele Australijczyków tak samo wszyscy piszą o niesamowitym klimacie Ubud, tak klimacie centrum handlowego i niekończących się sklepów pseudo artystów z pamiątkami z Chin już widzę jakie się zaraz gromy posypią od miłośników Bali a niech się sypią takie mam zdanie i go nie zmienię po tym co widziałem pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.