Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: podróż do Indii koniec kwietnia-maj |
autor komentarza: jamaj |
data dodania: 2014-03-09 13:06:22 |
treść: witam myślę że dużo będzie zależało od regionu w który się wybierasz,nie byłem nigdy w tak późnym okresie (najdalej w marcu) w tym roku się to zmieni i wybieram się w połowie maja raczej nie jestem odpowiednim kompanem dla ciebie bo prawdopodobnie nie spodobał by ci się mój plan podróży tym razem (wiele atrakcji mam już za sobą które będziesz z pewnością chciała zobaczyć) mam w planach raczej najmniej turystyczne stany w Indiach co do pory roku to kwiecień jak najbardziej,maj spodziewał bym się strasznych upałów czerwiec to już upały i monsun na przemian (mogę się mylić) jak już pisałem zależy które stany masz zamiar odwiedzić bo np.pustynia Thar raczej odpada w tym okresie ze względu na upały nie do zniesienia tereny górzyste natomiast mogą wiązać się ze sporymi opadami i miejscowymi podtopieniami (czerwiec) mam nadzieję że choć trochę pomogłem jeżeli sprecyzujesz które regiony chcesz odwiedzić służę pomocą |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.