Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: piosenka... szukam... nietypowa prośba :) |
autor komentarza: BJ AB |
data dodania: 2014-03-17 13:58:53 |
treść: Hejka! Jak w temacie, moja prośba dość nietypowa, ale może ktoś podejmie wyzwanie? :) Szukam pewnej piosenki śpiewanej po francusku. Niestety ni w ząb nie znam tego języka, by móc wpisać w wyszukiwarkę fragment tekstu, który przewija się w tym wideo: http://www.youtube.com/watch?v=onEJiuHfAcI Chodzi o fragment zaczynający się w 0:29 sekundzie. To jest nagranie z hiszpańskiej tv, ale piosenka jest po francusku, a o nią mi chodzi, więc dlatego tutaj pisze ;) Jak będę miał zapisany ten wers, to może uda mi się znaleźć ten kawałek. Pozdrawiam serdecznie :P Ależ będę wdzięczny :D |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.