Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Podróż do Albanii |
autor komentarza: Sproket |
data dodania: 2007-10-07 21:20:26 |
treść: Wie Pani. Wszystko zależy od oferty organizatora i oczekiwań klienta. Mnie organizator obiecał przy świadkach super warunki w hotelu **** /tym "prawdziwym" ****/ z klimatyzacją, lodówką o wodzie nie wspominając. Jeśli Pani powiedział prawdę i z własnej woli się na to Pani zdecydowała.... to gratuluję świadomego wyboru. Co do psucia wakacji... jakoś nie zauważyłem, żeby ktoś miał do mnie pretensję oprócz organizatora i jego dziewczyny, ale jeśli Pani też ucierpiała to bardzo mi przykro /chyba, że Pani jest tą dziewczyną... to nie jest mi przykro/. Jedno jest pewne, że już się nie spotkamy na wakacjach, bo ja z Panem JW już nigdzie nie pojadę. Wielu uczestników tej wycieczki deklaruje dokładnie to samo co ja.... więc miłej zabawy w super hotelach **** II/ a może i III kategorii/!. A co do finału sądowego.. uważam, że należy eliminować nieuczciwe firmy turystyczne.. tyle się o tym mówi w telewizji...no cóż, nie jest to łatwe, ale trzeba to robić. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.