Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Chiny - uczenie angielskiego oraz zwiedzanie Azji |
autor komentarza: marekTravel |
data dodania: 2014-05-14 16:41:21 |
treść: Dzieki za info. Wlasnie ten przyjemny klimat i pobliskosc gor sprawia ze chcialbym pojechac do Yunnan. Najpierw myslalem o Dali lub innej malej miejscowosci ale pozniej pomyslalem ze w Kunming bedzie latwiej znalezc prace. Yunnan i Sichual odwiedzilem juz kiedys (turystycznie) i tam wlasnie najbardziej mi sie podobalo. Dlatego teraz gdy podejmuje decyzje o wyjezdzie do pracy to mysle o tym rejonie. Slyszalem jednak ze mimo nizszych zarobkow, koszty zycia rowniez sa tam nizsze..? Generalnie moim celem jest zarobienie troche kasy uczac angielskiego i za te pieniadze pozwiedzac Azje. Wszedlem na twoja stronkke i bardzo fajnie tam opisujesz i dajesz fajne rady. Ja odpowiadam ~rysopisowi~ :) oraz posiadam paszport z p~pozadanego kraju~ :):) Tak ze mysle ze gdy przylece do Kunming w pazdzierniku to nie zajmie mi dlugo aby cos znnalezc? jak myslisz? Nie mam nic nagrane gdyz slyszalem z wielu ust ze te wszystkie agencje ...najlepiej pominac i kontaktowac sie bezposrednio ze szkolami. Dlatego teraz szukam szkol poblicznych w Kunming ktore maja stronki po angielsku i gdzie moglbym aplikowac (na razie jeszcze nic nie znalazlem) :):) Marecki |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.