Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Podróż do Sai Baby
autor komentarza: dk
data dodania: 2005-02-18 21:59:19
treść:
Drogi Maxiu. Conny Larson jest zdrajca nr 1. Posłuchaj. Wiele lat temu był w Indiach przy nauczycielu duchowym słynnym na całym świecie Ramanie Mahariszi, tym, który jest twórcą medytacji transcendentalnej. Był jego prawą ręką, sekretarzem i nie wiadomo kim jeszcze. Piał niustanne zachwyty pod jego adresem. Przebywał z nim wiele lat. Gdy poznał Sai Babę, bez zastanowienia rzucił poprzedniego mistrza. Mało tego, powiesił na nim tzw. " wszystkie zdechłe psy", oczerniając go i wymyślając na jego temat niestworzone historie. 20 lat później zrobił to samo z Sai Babą. Przyjażnię się z osobą, która zna Connego osobiście i od niej wiem, że on pomimo rzucanych oszczerstw nadal modli się do Sai Baby i ma w domu Jego obrazy. Szkoda tracić czasu na Connego i dociekania motywów, które nim kierowały. Mnie osobiście Sai Baba uzdrowił dwa razy, choć nie prosiłam Go o to. A poza tym codziennie u mnie w domu dzieją się takie cuda, że nie uwierzę w żadne oszczerstwa. Nie przejmuj się niczym i nie wierz w takie bzdury, słuchaj dowodów, które składają miliony ludzi na całym świecie a również Ty doznasz czegoś niezwykłego. Do usłyszenia
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl