Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia - która wyspa - wycieczka do Angkor Wat? |
autor komentarza: ARKMZ |
data dodania: 2014-07-11 19:09:49 |
treść: Niestety, nie wchodzi w gre przedluzenie wyjazdu, poza tym mam juz bilety. Doszlismy do wniosku, ze Angkor Wat chyba jeszcze nie na teraz. W zasadzie postanowilismy, ze spedzimy troche w BKK, potem pojedziemy do Ayutthai i ew. Lop Buri. A porem wyspy. Do Koh Chang przekonuje nas kilka rzeczy: jest tam duzo bungalowow, a na nich nam zalezy, jest dosc tanio, jest blisko do BKK i wyspa wydaje sie ciekawa. Czy ta pogoda naprawde jest taka zla? Zakladam, ze ulewa moze byc codziennie, ale nie trwa to jakos dlugo? Pozdrawiam (Przepraszam za brak polskich znakow, ale nie mam w tej chwili dostepu do mojego komputera) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.