Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Prośba o pomoc |
autor komentarza: JotM |
data dodania: 2014-07-17 11:30:03 |
treść: Hej, Na bkk 4 dni w zupełności wystarczą. co do punktu 4 - wg mnie bardzo małe szanse na jedno i drugie trzeba przeznaczyć minimum 3/4 dniówki :) chyba, że masz samochod do dyspozycji a i tak będzie napięty dzień. Njatnszy sposob dostania się w oba miejsca to pociąg - to Ayuataya około 20 baht za osobę. Do parku drożej bo sam pociąg jest atrakcją " Death train" - a do tych miejsc pociagi odjezdzają z roznych stacji. Inna opcja to wycieczki od oraganizatorów - zdecydowania drozsza opcja i wg mnie mniej ciekawa - wiadomo kwestia indywidualna. Wycieczki zoraganizowane też trwają 3/4 dnia więc nie ma szansu 2 w jeden dzień. Tak jak mówiłem jedyna opcja wg. mnie to samochow. chyba, ze ktoś ma inny pomysl. A najlepiej to ograniczyc czas spedzony w BKK i poswiecic 2 dni na te 2 miejsca ponieważ są niesamowite :) Co do wysp niestety nie wiem jak w tym okresie pogoda na Phi Phi - zawalone turystami -jasne ale nie bez powodu - miejsce jest cudowne. Na pewno zapanie wam w pamięć :) Do phuket można dostać się nocnym busem z BKK, pociag jest duzo tanszy ale nie dojezdza do samego Phuketu. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.