Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Saranda we wrześniu - kilka pytań |
autor komentarza: rudapsycholozka |
data dodania: 2014-07-24 08:24:48 |
treść: Ad.1 Pewnie są. Poszukaj gdzieś info o polskich rezydentach na miejscu (na pewno tacy są) i pogadaj z nimi. Ad.2 Na temat Korfu krążą różne opinie, jedni twierdzą, że warto inni, że jeśli zjechało się Albanię wzdłuż i wszerz, to Korfu nie zachwyci. Ja się nie zdecydowałam na płynięcie na tę wyspę, gdyż będąc poza sezonem zapłaciłabym majątek za wodolot (tylko latem pływa prom, zresztą cholernie drogi). Ad.3 Promy? Może chodzi Ci o statki wycieczkowe? Bo te prędzej tam znajdziesz. Ad.4 W kwietniu 2012 nie widziałam tam żadnej wypożyczalni rowerów, może się to zmieniło. Ad.5 Nie uczestniczyłam, natomiast wiem od rodziców, którzy jeżdżą na zorganizowane wycieczki, że takie tematyczne wieczorki są całkiem fajne (o ile polska wycieczka się nie zachleje i nie robi kompletnej masakry). Ad.6 Na pewno jest Morze Jońskie :P Możliwe, że gdzieś jakiś jest. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.