Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: kiedy i z jakim biurem do Tajlandii? |
autor komentarza: nitkaska |
data dodania: 2014-07-27 14:45:05 |
treść: Lokis, nie bój się samodzielnej wyprawy do Tajlandii. Ja sama jeszcze niedawno nie wyobrażałam sobie innej formy zwiedzania niż z biurem podróży, dziś jestem świeżo po drugim samodzielnym wyjeździe i wiem już, że nigdy wiecej do biura nie wrócę. Pomijając koszta które są niewspółmierie niższe, to nie umiem wymienić ani jednego argumentu przemawiającego za podróżą z biurem. Ale też rozumiem ludzi wybierających taką formę zwiedzania, w końcu jeszcze niedawno do nich należałam. Wracając do Twojego pytania: BAŚNOWA TAJLANDIA z Rainbow Tours zrobiona jest naprawdę bardzo dobrze, zwiedzasz wszystkie "obowiązkowe" miejsca w Tajlandii, na tym kierunku są świetni piloci, zwiedzanie nie odbywa się w chorym kurcgalopku no i cenowo ta wycieczka jest ok. A na koniec tych kilka dni wypoczynku to wisienka na torcie. Polecam Ci to własnie biuro i tę wycieczkę. Ale może zastanów się jednak nad samodzielną podróżą. Na globie znajdziesz mnóstwo artykułów naszych podróżników dzięki którym opracujesz sobie świetnie trasę. Na pewno bedziesz też mogła liczyć na ich rady, jeśli napiszesz na priva. A i towarzystwo znajdziesz bez problemu gdybyś miała taką potrzebę. No i jak już tam będziesz - pozdrów ode mnie Tajlandię:) Anita |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.