Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wiza - określenie daty wjazdu do Iranu |
autor komentarza: formellowa |
data dodania: 2014-07-28 09:24:20 |
treść: Hej, Mam małą zagwozdkę. Organizuje sobie wizę z agencją key2persia, jednak oni bardzo wolno odpisują na moje maile z pytaniami, Może ktoś z forum byłby w stanie pomóc mi z nastepującą kwestią. Czy data wjazdu do Iranu, podana we wniosku wizowym, jest datą wiążącą? Problem polega na tym, że nie jestem w stanie sprecyzować którego dokładnie dnia będę na granicy ormiańsko-irańskiej. Czy mogę podać we wniosku , na wszelki wypadek, datę wcześniejszą? Czy data podana we wniosku obliguje mnie do przeroczenia granicy TYLKO tego dnia? PILNE. Z góry bardzo dziekuję za odp w tej sprawie! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.