Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: kontrola policji |
| autor komentarza: dux69 |
| data dodania: 2014-08-05 18:16:25 |
| treść: troche czasu minelo ale dokoncze historie jak sie skonczyla. Bylismy w sumie w celach handlowych i tak jak pisalem na skrzyzowaniu na czerwonym swietle osoba wkasu z napisem na brystolu flamstrem policja kazala zjechac nam i pokazac dokumenty.Kolega tego nie zrobil tylko zamknal sie i chcial odjechac.W tym czasie osoba wg mnie pochodzenia arabskiego wyciagla jakas palke i uderzajacw przednia szybe zrobila pajeczyne na szybie przedniej a boczna od mojej stony poszla w mak.Odjechalismy przekonani ze byl to napad,Ale nie byl to naprawde byla policja lub jacys ,,pomagacze;; policji.Przekonalismy sie za ,,jakis czas, jak na skrzyzowaniu otworzyly sie drzwi przylozono mi 2 lufy pistoletu do glowy a 3 policjant skul mnie do okna samochodu.Nastepnie sprawdzano mi dokumenty i przeszukiwali mnie centymetr po centymetrze, zawieziono na komisariat ,przykuto do lawki i po 4 godzinach wypuszczono.najbardziej ciekawi mnie to zew akcji bralo udzial okolo 20 policjantow ,4 samochody i iles tam motocykli.Najwieksze zdumienie wywarlo na mnie ze na komisariacie widzialem tzw ,,kolorowych'' z takimi napisami policja na szyi jakby wlasnej roboty i kazdy inny.na drugi dzien poszlismy do konsulatu w paryzu gdzie nam polecono tlumacza dla kolegi ktory musial sie stawic za 2 tygodnie na przesluchanie.Stawil sie oczywiscie i tyle.Ot takja historyjka |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.