Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Szczepić czy nie szczepić? |
autor komentarza: nitkaska |
data dodania: 2014-08-21 14:00:33 |
treść: Podpisuję się obiema rękami pod tym, co napisał Przemek. Mnie nie było dane podróżować z dziećmi po świecie, inne były czasy, ale jeździłam z nimi na całe wakacje pod namiot, na spływy. Syn miał pół roku jak debiutował na kajaku, córka 3 miesiące. To jak ich ukształtowały te spartańskie warunki pod każdym względem, procentuje do dziś. Weera, trzymam kciuki i gratuluję pomysłu na życie. Swoją drogą sceptykom takich rodzinnych podróży zadaję pytanie: czy lepiej jest zostawić dziecko na tak długi czas, lub może czy lepiej rezygnować ze sposobu życia i marzeń? No przeciez, że nie! A na temat profilaktyki antymalarycznej pisałam niedawno w innym wątku na forum, po wizycie w Przychodni Chorób Tropikalnych u lekarza, znanego specjalisty od chorób tropikalnych. Otóż powiedział on, że są dwie szkoły: MIEĆ i BRAĆ. On jest zwolennikiem tej pierwszej.... Lecę do Tanzanii, będę MIEĆ. Pozdrawiam:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.