Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Joanna Zielinska CRODEA nie polecam!! |
| autor komentarza: Joanna Zielińska |
| data dodania: 2014-09-02 19:08:27 |
| treść: >Nadal przestrzegam przed tą kobietą, jest po prostu oszustką i będę ostrzegać innych >ludzi na wszystkich możliwych portalach, ponieważ zostałam przez nią oszukana! I z >niecierpliwością czekam "na zgłoszenie do właściwych organów" i spotkam się w sądzie >w tej sprawie. Będzie okazja do przedłożenia stosownych dokumentów i wykazania się. A >ponieważ ja ŻADNEGO DOKUMENTU do dnia dzisiejszego nie dostałam pomimo wynajęcia >przeze mnie obskurnego pokoju z kuchnią klimatyzowaną (przez pośrednika Zielińska >nazwany apartamentem) w Chorwacji za 70,00 euro za dobę i dokonania całej wpłaty, a >nie jako osoba towarzysząca! to nie mam możliwości założenia sprawy w sądzie. JESZCZE >RAZ PRZESTRZEGAM!! Czy ja mam publicznie na forum załączyć skan rachunku, który był wystawiony dla pani przez właścicielkę apartamentu (pomimo, że taki rachunek teoretycznie powinna dostać p. Ewa, osoba, która u mnie dokonywała rezerwacji). Taki rachunek został dla pani (na dane firmy) wystawiony specjalnie na pani prośbę mailową i telefoniczą. Więc dlaczego pani kłamie???????? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.