Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Unikanie opłat za wstępy |
autor komentarza: jamaj |
data dodania: 2014-09-08 17:33:59 |
treść: >Wiele lat temu sama wspomagałam opłatami za zwiedzanie zabytków własny reżim w >komunistycznej Polsce... jakby tymi kategoriami miałabym myśleć.A przecież w wielu >krajach choćby chinach też jest podobna sytuacja.Płacąc za bilety wstępu też >wspomagasz lokalnych mieszkańców którzy często pracują przy sprzątaniu czy obsłudze >turystów.15$ to jest teraz średnia cena na większość obleganych przez turystów >zabytków azjatyckich a bywa i drożej.w Czerwcu tego roku wybrałam się na zwiedzanie >Wawelu i to dopiero była cena!Za całość trzeba zapłacić około 40$ i nawet turyści z >Anglii kręcili nosem na taka cenę witam Aniu w tym wypadku sytuacja przedstawia się troszkę inaczej bo co by to było gdyby na Wawelu od Afroamerykanów brano 120$ od Azjatów 80$ i tylko biali płacili by po 40$ nikt nie mówił że Chiny są lepsze pod tym względem myślę że znalazło by się jeszcze kilka w Azji a 40$ ma się nijak do Europejskich zarobków (nie wliczając Polski i dalej na wschód) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.