Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: wycieczka do Maroko - Klub Podróżników Soliści - proszę o opinie!!! |
autor komentarza: P Lulewicz |
data dodania: 2014-09-09 12:09:16 |
treść: Widzę, że tu nie lada dyskusja :) Przede wszystkim to nie jest biuro podróży, a klub, którego założycielami są dwie osoby i to oni organizują te wypady. Ja też należę do tego klubu (jest to niezbędne żeby móc z nimi jechać). Łączy on po prostu ludzi z pasją. Ja byłam na dwóch wypadach z nimi, oba mi się podobały, jedyny mankament to to, że jak dla mnie grupa jest trochę za duża, niby 12 osób tylko, ale gwar troszkę jest. Wypoczynek jest mega aktywny, to jest akurat dla mnie bardzo na plus, ale po osobach towarzyszących widziałam, że już niektórzy byli trochę zmęczeni :) Najlepiej znajdź ich profil na fb, tam dużo więcej osób się wypowiada, są też opisy konkretnych wypadów. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.