Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Wymiana waluty u cinkciarzy |
| autor komentarza: Przemysław Supernak SuperGlob |
| data dodania: 2014-09-11 09:26:04 |
| treść: >a tak na marginesie to ja ciągle nie mogę uwierzyć w to, że takim znakomitym >podróżnikom mogę coś doradzić:) Smok wie o czym mówię! Anitko, nie wiem co myśleć o tym znakomitym podróżniku... :-) Ja jestem tylko zwykłym turystą i z pewnością mniej doświadczonym niż wielu innych. Podróżnikiem to byli może Livingstone, czy Kazimierz Nowak. Teraz już tylko turyści, bardziej lub mniej samodzielni. Poza tym nawet jeśli masz doświadczenie w podróży, a jedziesz gdzieś po raz pierwszy, to warto pogadać z kimś kto już tam był. Nawet jeśli przeczytałaś o tym miejscu wszystko, co możliwe, zawsze warto to zweryfikować. Choć jak czytam niektóre posty na forum Globtrotera, to mam wrażenie, że wielu traktuje pewne "oczywiste" pytania jakby były nie na miejscu, bo przecież "możesz sam sprawdzić w internecie". To po co w takim razie fora? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.