Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Samochodem po Chorwacji |
autor komentarza: Smok-1 |
data dodania: 2014-09-13 12:50:24 |
treść: Jedyne co się zmienia w tym czasie to ceny ....i to jakimś dziwnym trafem zawsze w górę. Nie wiem jak chcesz jechać, ale jak podzielisz sobie dojazd na 2 dni, to faktycznie idealnie nocować w Czechach, przy granicy z Austrią (jest sporo niedrogich pensjonatów w Mikulovie - Valticach - Breclav. Po całej Słowacji również sporo niezbyt drogich pensjonatów, tabliczki widać z drogi ....Powodzenia PS Ja w razie czego jechałem trasą mocno okrężną (przez Wachau, Graz i całą Slowenię, zwiedzając co nieco po drodze ....) jak chcesz podeślę Ci namiary ... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.