Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: 3 Tyg Tajlandia PLAN GRY |
autor komentarza: tecmax |
data dodania: 2014-10-07 14:00:01 |
treść: Witam Wybieram się się z rodziną (żonka + dwóch synów 10 i 12 Lat)na ponad 3 tygodnie do Tajlandii, sam osobiście juz tam byłem. Lecimy na początku stycznia i zostajemy do początku lutego. Z jednej strony chciał bym im jak najwięcej pokazać a z drugiej nie chcę zmieniać lokum co 2 dni. Chcieli byśmy poczuć klimat miejsc w których się zatrzymamy. generalnie nie szukam wypasionych resortów, wolimy klimatyczny bungalow przy plaży. Poniżej wstępny plan wyjazdu, ale wydaje mi się że jeszcze będzie wielokrotnie modyfikowany. Zastanawiam się gdzie wcisnąć i czy warto Chang Mai (nie byłem). Na razie to tylko plan punktów wypadowych w celu zaplanowaniu logistyki czasowo/transportowej. Po doprecyzowaniu tej części będę planował szczegóły w poszczególnych lokalizacjach i okolicy. Po poprzednim wyjeździe już wiem że nie ma co planować na sztywno, miałem być na Koh Lipe 2 dni a zostaliśmy 5:) Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. 09-sty BKK 10-sty BKK 11-sty BKK 12-sty BKK Kanchanaburi 13-sty Kanchanaburi 14-sty Kanchanaburi 15-sty Bkk-KoChang 16-sty KoChang 17-sty KoChang 18-sty KoChang 19-sty KoChang-Angkor 20-sty Angkor 21-sty Angkor 22-sty Angkor - BKK 23-sty BKK-KhaoSok 24-sty KhaoSok 25-sty KhaoSok 26-sty Krabi -wyspy 27-sty wyspy 28-sty wyspy 29-sty wyspy 30-sty wyspy 31-sty wyspy 01-lut wyspy 02-lut bkk 03-lut bkk 04-lut bkk |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.