Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kambodża + Witnam |
autor komentarza: frania |
data dodania: 2014-10-07 23:50:00 |
treść: Witam, Wybieramy się do Kambodża + Wietnam na 30 dni mamy kilka pytań do Koleżanek i Kolegów, co do naszego planu podróży 1. 30-12-2014 Lot z Warszawa przez Frankfurt do Hanoi liniami Vietnam Airlines Jakie macie zdanie o tych liniach? Spędzenie Sylwestra w Hanoi (nie wiem czy to dobry pomysł) , krótki rekonesans 2. 02-01-2015 Lot z Hanoi do Siema Rep zwiedzenie Angkor Wat ile potrzeba czasu? Plan nasz nie jest do końca sprecyzowany, chcemy zahaczyć o stolice Phnom Penh ( płynąć jeziorem czy jechać drogą ) ? co jest ciekawsze ile zajmuje czasu Następny punkt to Sajgon może zatoka Nie mam planu co zobaczyć pomiędzy Sajgonem a Hanoi ( Wylot mamy 30-01-2015 z Hanoi ) Czytałam trochę również o zatoce w okolicach Hanoi i o górach na północy Budżet przeznaczony na wyjazd to 2.000$ max 2.500$ czy to wystarczy na 2 osoby nie licząc biletów lotniczych które już zostały zakupione Proszę o podpowiedzi rady, może ktoś skoryguje mój Plan |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.