Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: 3 Tyg Tajlandia PLAN GRY |
autor komentarza: frania |
data dodania: 2014-10-08 00:08:41 |
treść: Mogę wypowiedzieć się do pierwszej części planu do 19-01 Bkk wiadomo metropolia i zabytki Kanchanaburi byliśmy spaliśmy na rzece super klimat dobre jedzenie, zwiedziliśmy park, tygrys,muzeum budowy kolei, warto piękne wodospady dobre jedzenie, wycieczka wykupiona na kao san. Cena nie podpowiem pięć lat temu mogę podesłać zdjęcia na prv. Bkk-KoChang podróż busem lub autobusem dosyć długo jakieś 7-8h nie licząc promu i dojazdu do hotelu Wyspa przepiękna nie ma żadnych molochów Hotelowych zakaz budowania wyżej niż palmy, ciekawe możliwości mieszkania bezpośrednio na plaży ( my nie korzystaliśmy). Pięknie cisza spokój jedna droga wokół wyspy ( jakieś pytanie i zdjęcia na prv. chętnie odpowiem) Zwiedzanie najlepiej skuterem tyle mogę podpowiedzieć |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.