Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Koszty noclegów, jedzenia, atrakcji |
autor komentarza: Przemysław Supernak SuperGlob |
data dodania: 2014-10-21 18:02:53 |
treść: Ja nocowałem w Six Degrees Hotel (jest na Hostelworld i na Hostelbookers. http://www.hostelbookers.com/property/prp/71459/arr/2014-11-22/ngt/2/ppl/1/ za 1-osobowy pokój płaciłem ok 44 zł. Pokój prosty, bez okien, ale czysty, podobnie jak cały hostel. Prowadzi go sypatyczny Irlandczyk. Generalnie zarówno na Jawie, jak i Bali, Nusa Lembongan i Nusa Penida nie miałem żadnych problemów z brudem i robakami. Byłem wręcz zaskoczony pozytywnie jakością i czystością pokojów. Jedyny wyjątek to marne hoteliki w Denpasar na Bali, w pobliżu dworca autobusowego. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.