Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: brac |
autor komentarza: xmk |
data dodania: 2014-11-11 21:33:07 |
treść: Poszukajcie na stronie www.adriatic.hr/pl a później bezpośrednio poszukać samemu kontaktu do właściciela lub przez nich zarezerwować. Na stronie maja dużo zdjęć i można podpatrzeć plaże i rejony. Koniecznie z opiniami :) Myślę, że coś znajdziecie ciekawego. kwestia plaży by był w miarę łaty start by deski na skalistym wybrzeżu nie uszkodzić.Na Hvar wynajmowałem dom z Adriatic.hr gdzie jak wpiszecie podczas rezerwacji w miejsce kodu rabatowego w opcji od osoby poleconej mój mail dostaniecie 5% zniżki :D Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :) mój mail to: michalkorus@wp.pl wystarczy go wkleić jako kod rabatowy od osoby polecającej po wyborze formy wpłaty zaliczki przy kalkulacji szczegółowej. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem. Pamiętajcie spróbować poszukać samemu jednak namiary na kwaterę z ich oferty :) ceny we wrześniu są już sporo niższe. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.