Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Sprawdzony organizator safari - KENIA |
autor komentarza: Nimwe |
data dodania: 2014-11-11 22:35:57 |
treść: Skorzystałam z Twojej rady i wykupiłam wyjazd na dwudniowe safari u Franca Kilonzo i nie zawiodłam się ani trochę. Kontakt z Franciem rozpoczęłam już w Polsce. Bardzo szybko odpisywał na maile, widać było że mu zależy. Szczegółowo opisywał każdą opcję wyjazdu. My wybraliśmy 2 dniowe safari Tsavo East + Taita Hills z lunchem w Voi Lodge i noclegiem w Saltlicku (przy 4 osobach w vanie) Franco proponował nam również tańszą opcję z parkiem Ngutuni ale nam zależało na Tsavo East. Bardzo ważne jest aby przed wykupieniem (rezerwując u kogokolwiek !!!) upewnić się jaką opcję się wybrało ponieważ ma to duże znaczenie w kosztach safari. My zapłaciliśmy 350 usd, natomiast opcja z Ngutuni była za 280 usd. Cenę podbija koszt biletów wstępu do Tsavo East przez Bachuma Gate i jeśli ktokolwiek proponuje Wam to samo co ja wykupiłam ale w dużo niższej cenie to należy uważać czy nie jest to oszustwo (tak właśnie się stało w przypadku naszych znajomych). Różnica w obu parkach jest ogromna i na prawdę o wiele ciekawszy jest Tsavo East (przepiękne krajobrazy, charakterystyczny kolor ziemi no i dużo zwierząt). Polecam Franca bo wszystko to co chcieliśmy mieć podczas safari dostaliśmy. Do tego nigdy nie spotkałam się z tak miłą obsługą nie tylko przed rezerwacja wycieczki ale także w trakcie. Franco dzwonił codziennie podczas safari i pytał czy wszystko w porządku i czy jesteśmy zadowoleni. W ostatni dzień przyszedł w dodatku na plażę przed naszym hotelem żeby się pożegnać :) Piszcie jeśli chcecie znać więcej szczegółów mmlamot@wp.pl. Mail do Franca info@dianikenyasafaris.com. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.