Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: poszukuję organizatora |
autor komentarza: ola.ka |
data dodania: 2014-11-18 14:51:25 |
treść: Witam. Polecam indywidualne zwiedzanie. Najlepiej w grupie 4-osobowej. Taniej wychodzą przejazdy taksówką, rikszą. Ja wybierałam się z córką. Znalazłam dwie osoby (para małżonków) na Globtroterze, które zdecydowały się razem z nami polecieć. Polecieliśmy w czwórkę, 3 kobiety i jeden mężczyzna. Spędziliśmy w Indiach 3 tygodnie. Zwiedziliśmy Indie Północne i Nepal. Bardzo dobre towarzystwo w podróży. Mimo sporej rozpiętości wiekowej (28, 33, 46,50 lat) było fajnie. Poznaliśmy się mailowo i telefonicznie jeszcze przed zakupem biletów lotniczych. Potem mieliśmy miesiąc na ułożenie planu. Osobiste spotkanie nastąpiło dopiero w drodze na lotnisko. Nie było żadnego rozczarowania. Zwiedzaliśmy według planu z małymi odstępstwami ze względu na sytuację na miejscu, albo zmiany planów związanych z pomysłami na miejscu. Wszystkie bilety na pociągi kupowaliśmy na miejscu, noclegi też na bieżąco bez rezerwacji. Przelot z Katmandu do Delhi też kupowaliśmy sami bez biura pośredniczącego. Widzieliśmy o wiele więcej niż znajomi którzy byli z biurem podróży. Świetna podróż. Polecam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.