Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Przedłużenie wizy uzyskanej na lotnisku |
autor komentarza: paramedic |
data dodania: 2014-12-12 20:10:11 |
treść: Witam, w czerwcu chcemy naszą rodzinką odwiedzić Iran. Na początku przyszłego roku chce już zacząć powolutku ogarniać sprawy wizowe. Wiem, że ze względu na aspekty polityczne Iran trochę wyluzował z blokowaniem wiz. Mam natomiast pytania do Was. Orientuje się ktoś czy można przedłużyć wizę uzyskaną na lotnisku (która jest na 15 dni) na miejscu w Iranie w placówkach dyplomatycznych, ponieważ ze względu na małe dzieci nie chcemy pośpiechu w podróży wiec potrzebujemy ok 21 dni. I pytanie drugie : czy również ze względu na luźniejsze wydawanie wiz można pominąć agencje wydającą kod autoryzacyjny i próbować bez tych ceregieli - czyt. pośredników uzyskać wizę? Wiem że na większość pytań odpowie miła Pani z ambasady w Warszawie, ale będę tam dzwonił dopiero jak ułożę cały plan wyjazdu, żeby jej nie zawracać głowy teraz, skoro za pół roku wyjazd. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.