Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: pierwszy wyjazd...Lwów |
autor komentarza: szpak |
data dodania: 2014-12-19 10:05:50 |
treść: >Witam wszystkich,wybieramy sie po raz pierwszy do Lwowa wlasnym samochodem,czy ktos >moglby mi napisac jak jest na granicy i w samym miescie.Niektorzy nas strasza ze >niebezpieczne jest poruszanie sie samemu po miescie a na granicy tez sa problemy.Czy >to prawda?Chcemy jeszcze przed swietami tam jechac. Anjali5, wróciłem z Ukrainy na dniach przejście graniczne przekraczałem w Rawie Ruskiej, zero kolejki na granicy ale licz się z tym że tak nie jest zawsze, jeśli chodzi a samą granicę ukraińską to się nie obawiaj bardzo dużo się zmieniło oczywiście na lepsze, zapytają się dokąd jedziesz i w jakim celu oraz co wieziesz, sprawdzą bagażnik i jedziesz dalej. Droga do samego Lwowa idealna. Co do bezpieczeństwa ja na Ukrainę jeżdżę już chyba z 11 lat i nic mi się nie stało nocowałem w różnych miejscach i spoko. Życzę udanego wypadu |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.